Kantine

Hvad er der på menuen i dag? Har de lavet favoritten? Eller er det noget nyt og spændende? Dufter der ikke lidt af karry? Frokostpausen er dagens vigtigste halve time. Uden diskussion. Det er den, som folk ser frem til, og forventningerne er ikke just små. Det stiller store krav til os, når vi står for den daglige kantinedrift. Heldigvis.

Vi kunne nemlig ikke drømme om at servere det første det bedste, køre på rutinen og springe over, hvor gærdet er lavest. Det er for kedeligt. Når man har påtaget sig noget så vigtigt som at lave frokost til det arbejdende folk, skal den sidde lige i skabet. Derfor laver vi alt på den gode, gammeldags måde, lægger hovederne i blød, eksperimenterer og søger inspiration verden over, så vi hele tiden kan forny os. Og så lytter vi rigtig meget til jer, som det hele handler om. Det er jeres maver, der sætter dagsordenen. Sådan er det i hvert fald hos os. Ære være den hellige halve time.

 

Et møde kan være inspirerende. Eller søvndyssende. Det blander vi os ikke i. Til gengæld sørger vi for, at det altid er velsmagende, når I bestiller mødemad hos os.

Skal vi finde ud af noget?

Tag fat i os og hør, hvad vi kan tilbyde. Ring 27 28 58 14 eller skriv til info@eatevent.dk