SELSKABER

Skal I holde et privat selskab? Et bryllup? En fødselsdag? En firmaevent? Eller en større musikfestival? Så skulle I tage en snak med os. Vi har nemlig masser af erfaring med at arrangere  selskaber og events: Fra Roskilde Festival for flere tusinde mennesker til privat dining, hvor vores kok kommer hjem i dit køkken og laver mad til dig og dine gæster.

Men uanset hvad anledningen er, serverer vi aldrig en standardmenu. Vi har selvfølgelig masser af ideer i ærmet, og vi er godt hjemme i både det finere, klassiske køkken og de nye tendenser fra alle verdenshjørner. Men vi udvikler altid menuen i samarbejde med jer. Det er jo jeres fest, og maden er immervæk temmelig vigtig. Det samme gælder selvfølgelig personale og festlokale og service og borde og stole og drikkevarer. Og så videre. Men det kan vi faktisk også klare for jer, hvis I altså har brug for det. Bare fortæl, hvad I drømmer om –  så sørger vi for det hele.

Maden laver jo ikke sig selv. Eller det gør den faktisk. I hvert fald når du inviterer en af vores kokke hjem i dit køkken.

Hvis I vil læne jer tilbage og slappe af, skal I bare sige til. Så leverer vi den fulde pakke - alt fra personale til festlokaler. I kan få det præcist, som I vil have det.

SKAL VI FINDE UD AF NOGET?

Tag fat i os og hør, hvad vi kan tilbyde. Ring 27 28 58 14 eller skriv til info@eatevent.dk